Adventsko okupljanje članova HUVM-a & IPMS Croatia, uz primjenu novih mjera i Covid potvrda, nastavljeno je i ove godine u sklopu sada već uistinu tradicionalnih X. Otvorenih dana udruge,

koji su se održali dana 11. prosinca 2021. u sklopu Pučke škole, na adresi Isce 15, Zagreb, a kao dio programskog sadržaja „Adventa u Gračanima“, u koji su se uključile brojne kvartovske udruge i pojedinci.

HUVM & IPMS Croatia u sklopu navedenog programskog sadržaja „Adventa u Gračanima“ sudjelovale su prezentacijom radova izložbenog postava „Hrvatska vojska i policija u mjerilu – od Domovinskog rata do danas“ te prikazom desetak novih radova koji će dodatno popuniti izložbeni postav za 2022. godinu.

Osim prezentacije radova, dio članova kluba organizirao je četvrtu po redu Online maketarsku radionicu inače dio programa Međunarodne maketarske akademije koja se provodi u organizaciji Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Glavni partner ovoga ciklusa radionica bio je AK Interactive kojemu se zahvaljujemo i ovim putem za pruženu podršku i promociju naših radionica na međunarodnom nivou.

Završni dio ovogodišnjih X. Otvorenih dana, članovi kluba proveli su u zajedničkom druženju i kušanju brojnih domaćih delicija pred čijim mirisima je miris ljepila i plastike uskoro ispario.