Prvi ciklus AK-ademy projekta „Step by step“ uspješno je završen drugom radionicom na temu „Camouflage patterns“ održanoj od 10. – 11. lipnja 2022. godine u sklopu klupskih prostorija HUVM & IPMS Croatia, koju je pripremio i vodio AK instruktor gosp. Tomislav Stipanović.

Prije početka maketarskih radionica koje su članovi kluba pripremili dan ranije…..

polaznici radionica bili su pozvani na malu ceremoniju  proglašenja AK Instruktora i novih nositelja AK personalnih potpisa čime će dodatno ojačati AK-Cro team.

Navedenu ceremoniju pripremio je AK Interactive, inače partner i pokrovitelj ovoga projekta, kojemu se i ovim putem još jednom zahvaljujemo na svemu.

Uz podjelu diploma za uspješno sudjelovanje i ulazak u grupu potencijalnih nositelja AK personalnog potpisa, u sklopu ovoga događanja, AK Interactive svečano je proglasio dva AK instruktora i to:

gosp. Filipa Kovačeca;

i gosp. Tomislava Stipanovića;

kojima iskreno čestitamo na zasluženim priznanjima.

Kompletan tim polaznika ovoga projekta, biti će zadužen za dodatnu promociju maketarstva i njegovih tehnika uključivo primjenu AK proizvoda u procesima završavanja maketarskih projekata kako u sklopu svojih klupskih događanja tako i na međunarodnim maketarskim događanjima gdje isti sudjeluju.

Završetkom ceremonije, započeo je drugi ciklus maketarskih radionica u sklopu kojih smo radili na poboljšanju tehnika i pratećih vještina u procesu maskiranja vozila i izrada maskirnih šara. Izvrsna atmosfera i prije svega strpljivost svakoga polaznika u vidu demonstracije svojih stečenih znanja i vještina te prenošenja istih ostalim polaznicima,

rezultirao je na kraju dana sa više od deset novih radova što je uistinu dokaz uspješnosti projekta.

Prezentaciju gotovih radova, polaznici AK-ademy projekta prezentirati će pojedinačnim objavama na FB grupi HUVM-a gdje ćete moći uživati u izvrsnim i pomalo egzotičnim uradcima istih.

Do novog AK-ademy projekta, i naravno novih maketarskih uradaka, pozdravljaju Vas članovi HUVM & IPMS Croatia.