Svijet mašte i daleke budućnosti sedmi puta za redom, kroz manifestaciju „Reboot Infogamer 2018“, posjetio je naš Grad Zagreb koji je u svega pet dana trajanja iste omogućio svim posjetiteljima ovoga događanja nezaboravni festival svijeta iz druge dimenzije.

Isti taj svijet bio je neodoljiva pozivnica nekolicini naših juniora koji su u pratnji seniorskog sastava iskoristili subotnje popodne za odlazak u svijet mašte.

Ovogodišnji Infogamer postavljen je u sklopu Zagrebačkog velesajma na prostoru većem od 20.000 m2 kroz kojega je prošlo više od 70.000 posjetitelja, a koji su mogli uživati u izvrsnom sadržaju manifestacije dopunjenog mnogim novim iznenađenjima. Osim mogućnosti isprobavanja i igranja novih igrica, u sklopu ovoga sajma bilo je postavljeno mnoštvo štandova i izlagačke opreme domaćih game dev studija i indie developera koji su predstavili najbolje iz svojih ponuda.

Najveća novost ovogodišnje manifestacije bio je veći prostor A1 Adria League, koja je dobila svoj posebni paviljon u kojemu su se odvijala natjecanja za iznimno vrijedan nagradni fond.

Sa maketarske strane, najinteresantniji dio priče odvijao se u paviljonu 7 u sklopu kojega se odvijao Warhammer turnir te izrada terena i bojanje figurica.

Mnoštvo prekrasnih figura na iznimno privlačnim podlogama oduzele su sate promatranja i zapitkivanja kako i što napraviti.

Najbolje odgovore ponovno smo pronašli na štandu naših prijatelja iz UMS Agrama koji svake godine u sklopu ove manifestacije vrijedno prezentiraju svoja znanja i vještine te postignute rezultate, a na kojima im i ovim putem najiskrenije čestitamo.

Višesatni obilazak ove manifestacije te posjeta i aktivno sudjelovanje naših najmlađih članova na nekim od izložbenih štandova, uz prekrasno stjecanje novih znanja i vještina u sklopu Warhammer događanja, zasigurno je dobro potrošeno vrijeme koje će nam ostati u pozitivno dugom sjećanju do sljedećega Infogamera.