Naziv rada; Morris Quad Tractor

Kategorija; Vozila

Mjerilo; 1/72

Maketa Morrisa, proizvođača Italeri, iako već ima dosta svojih godina sve u svemu je izvrsna. Prilikom slaganja nije bilo nekih većih potreba za prepravljanjima ili dodavanjima, osim standardnih maketarskih zahvata koji se izvode na svim maketama čak i onih boljih proizvođača.
Pinmarkova odnosno nekih većih oku vidljivih oštećenja sa vanjske strane vozila nije bilo. Unutrašnjost vozila je relativno dobra, ali ako netko ipak želi raditi kompletno otvoreno vozilo, tada bih preporučio dodane radove na istoj. Sve u svemu maketa se izvrsno slaže.
Dodatna oprema za vozilo je vrlo siromašna, no uz malo resinskih ruksaka, vreća, kanistera i alata može se dobiti zadovoljavajući izgled.Farbanje makete odrađeno je Tamiyinim akrilkama, uz standardni dodatni weathering Mig Ammo filterima i pigmentima.
Originalni dekali su zadovoljavajuće kvalitete i uz pomoć softera i fixera izvrsno naliježu.

Nadam se da Vam se rad sviđa i ujedno se zahvaljujem na gledanju.

U prezentaciji ovoga rada javno se ograđujem od bilo kakvoga promicanja, simpatiziranja i veličanja sudionika kao i vremenskog razdoblja prikazanoga u ovoj priči, te ističem kako sam istoj pristupio isključivo sa maketarskih i tehničkih stajališta.