Poštovani,

U ime Hrvatske udruge vojnih minijaturista i IPMS-a Croatia ovogodišnjih organizatora 12. Zagrebačkog maketarskog kupa CRNA KRALJICA 2017, zahvaljujemo se svim natjecateljima, izlagačima, trgovcima kao i ostalim posjetiteljima ovogodišnje manifestacije.

Nadalje zahvaljujemo se ovim putem našim sponzorima i donatorima koji su i ove godine kroz svoje usluge i robe zadržali kvalitetu organizacije na zavidnom nivou.

Posebna zahvala našem pokrovitelju Gradskoj skupštini Grada Zagreba i njenom predsjedniku dr.sc. Andriji Mikuliću za izniman doprinos u organizaciji, provedbi te međunarodnoj promociji kupa.

Na kraju posebno hvala našem dragom prijatelju g. Miguelu Jimenezu koji je svojim dolaskom na ovogodišnju CK, naše natjecanje postavio na svjetsku maketarsku kartu i time otvorio vrata novoj i nadamo se puno boljoj i profesionalnijoj organizaciji budućih događanja.

Neizmjernim trudom u promociji ovoga događanja, izvedbom maketarske radionice uživo, te trenutnim postavljanjem na svoje profile fotografija sa ovoga trodnevnoga druženja , ovogodišnja CK uistinu je bila centar maketarskog svijeta.

Do prvog sljedećeg zajedničkog druženja,

Pozdrav od HUVM-a