Završetak fešte za natjecatelje bio je početak fešte za organizatore i goste. Kako prvi puta nismo bili obvezni raspremiti školsku dvoranu a na čemu posebno zahvaljujemo g. Božidaru Bilaferu – ravnatelju škole, ekipa je mogla vrlo mirno krenuti put svoga kluba na zasluženi odmor i feštu.

Dio ekipe, čekalo je g. Jimeneza da nam se nakon kraćega odmora u hotelu, pridruži za odlazak na „feštu“, dok je drugi dio ekipe pripremao klub za istu.

Dolaskom do kluba, uz fantastične miomirise večere započelo je tradicionalno druženje članova kluba i gostiju.

No ne bi mi bili mi, da malo sve to skupa ne zapaprimo……

I dok je ekipa mirno večerala i prepričavala prve utiske sa ovogodišnje CK i naravno „podržala“ riječi g. Jimeneza; „da je jako umoran još od jučerašnje fešte i da bi svakako volio do 9 u krevet“ naš tehnički organizator…

uz pomoć ostalih, pobrinuo se da tako baš i ne bude, jer….

ulaskom tamburaša fešta jednostavno dobiva drugu dimenziju.

Fantastična glazba, pjesma i veselje, te dizanje atmosfere na najvišu razinu, sati prolaze kao sekunde a protokolarne ideje za provođenje mirne večere odlaze u prošlost…

Najveće iznenađenje ponovno je pokazao sam gosp.Jimenez, koji je rekao; „Imate super ljude, izvrsnu organizaciju, natjecanje koje je na nivou, prekrasan klub. Sve u svemu ste me oborili s nogu. No ovaj after party….ostavili ste me bez teksta“.

Nakon dobra dva sata pjesme i veselja došlo je vrijeme za zahvale, kako ljudima u organizaciji tako i našim dragim gostima. Uloge govornika odradili su naš predsjednik Tasma i koordinator Stips.

Za tu malu ceremoniju pripremili smo poseban poklon za našega gosta, ručni sat marke „CUBUS“ uz posvetu; „Kad god pogledaš koliko je sati sjeti nas se“. Vidno uzbuđen gestom, te riječima da mu je ovo prvi puta netko poklonio sat, izazvalo je i suze u očima.

Uz sat, naše cure pripremile su još neke promotivne poklone koji su podijeljeni i ostalim gostima i prijateljima…

Ponovo kreće red glazbe, pjesme i veselja ali i plesa u kojemu sudjeluju apsolutno svi prisutni pa čak i klupska zastava….

Točno u ponoć kako nalažu Hrvatski svadbeni običaji vrijeme je darivanja. Upravo stoga je i g. Jimenez odlučio darivati HUVM…

no ove slike su slikane pola sata kasnije, točnije u 00.30. sat, a kako je izgledalo darivanje procijenite sami…

Na poklon se mora uzvratiti poklonom pa je i HUVM uzvratio istom mjerom…

Nakon podjele poklona i obvezno potpisivanje …

Odlaskom gosp. Jimeneza do hotela na zasluženi počinak, ekipa HUVM-a nastavila je feštati do ranih jutarnjih sati….

Mala isprika zbog nekih “mutnijih” slika ali atmosfera je bila fantastično živa i vesela pa ih namjerno nismo htjeli mijenjati mirnijim slikama.