Trodnevni program HUVM-a, bio je bogat za ljubitelje ovog “sporta” koji su uživali u prezentacijama, natjecanju, radionicama, izložbama, buvljacima…

petak

Prvi dan organiziran je za učenike OŠ Gračani koji su zajedno sa ravnateljem gosp. Špoljarić Slavkom, u sklopu Otvorenih dana pogledali izložbu maketa članova HUVM-a, sudjelovali u maketarskoj radionici koju je vodio član Vedran Runjić, te se sami okušali u spajanju maketa i njihovom bojanju. Veseli što osim dječaka, ni djevojčice nisu zaostajale sa pitanjima i “modernijim” načinom bojanja maketa. petak

 

 

 

 

Nakon kračeg druženja učenici su potvrdili da dolaze i slijedeće godine u većem broju!

 

Drugi dan organiziran je za druženje modelarskih i maketarskih sekcija, udruga i klubova Grada Zagreba gdje su nam se pridružili članovi KŽMZ i raketari KMT Dubrave i KMT Gračani. Također je postavljen i “buvljak” sa maketama CRO HOBBY i HANICH.

subota

subota

Istog dana organizirano je i 1.Regionalno natjecanje Modelarske lige za područje Grad Zagreba pod vodstvom gosp.Vrhovski Hrvoja iz HZTK-e i HSPTK-e, u kojemu je sudjelovalo 18. ekipa učenika osnovnih škola, 5.-7. razreda, koji su izrađivali prigodne kutijice po nacrtu gosp.Rajsz Ivana, a sve pod budnim okom svojih mentora.

subota

subota

Uslijedilo je svečano otvaranje sa predstavnicima; gosp.Baturić Jadrankom, predsjednikom ZZTK-e, gđom.Terek Zdenkom, tajnicom HZTK-e i ostalim sudionicima. Nakon otvaranja, članovi HUVM-a podjelili su prigodne poklone natjecateljima Modelarske lige.

subota

subota

subota

Djeca su zaslužila kratki odmor i ručak, uslijedio je nastavak izrade te konačno proglašenje najbolje ekipe.

subota

subota

subota

Raketari su ispalili par raketa!

subota

Na kraju dana djeca su uživala u razgledavanju maketa a odrasli u dobroj klopi!

subota

subota

subota

 

nedjelja

Treči dan prostorije HUVM-a bile su otvorene za sve zainteresirane građane i mještane Gračana.

 

 

 

 

 

A evo i filimića s gore navedenog događaja.

http://www.youtube.com/watch?v=C3IaFE9cDUs