“Kratak” put, samostalno prijavljivanje maketa, preračunavanje kune/forinte/eura, nesvjestica, traženje hotela u polju kukuruza, nasrtanje lokalnog mangupa na uličnom buvljaku, stres, GPS, PMS… sve su to “slatki” užici koji su nas pratili prilikom 4-tog posjeta Zelegu.

zeleI ovaj put prijavljivali smo se sami uz pomoć domačina, uslijedilo je razgledavanje natjecateljskih maketa, podjela pozivnica na “Crnu kraljicu”, kupovina te kratki predah uz sendviče.

zelezeleObavezna kavica i soda-voda u poznatom restiču:

zelezelezelePronašavši hotel, koji nas je ugodno iznenadio, upoznali smo se sa vlasnicima koji su nas pozvali na večernji ples u ulici.

zeleTobogani, vruči i masažni bazeni, plesači Capoeire, natjecanje u skokovima, spasioci, tetovaže, bikiniji…sve Vas to očekuje u Aquacity-u.

zelezeleLagano umorni pripremili smo klasični hrvatski “finger food”, te počastili vlasnike hotela medicom.

zelezelezeleVrtni ugođaj nismo mogli propustiti.

zelezelezele“Utcabal” je ulična zabava u kojoj prisustvuju svi stanovnici ulice, jede se i pije, pjeva i pleše. Nije nas trebalo dugo nagovarati!

zelezelezelezeleDoručak pa odlazak na natjecanje:

zelePark preko puta škole u kojoj se odvijalo natjecanje poslužio je za razgovor, pokazivanje kupljenih maketa i dijelova, kolače i dr.

zeleDio maketa sa natjecanja:

zelezelezelezelezelezelezele

Proglašenje:

zelezelezeleUkupno 12. osvojenih nagrada + 2. posebne!

zele

Odlazak na ovo natjecanje svake godine nas dodatno iznenadi, veselimo se slijedečoj godini!