Polovicom mjeseca ožujka članovi HUVM-a i IPMS Croatia, organizirali su drugi dio humanitarne akcije „Srcem za baniju“ u sklopu koje smo u dogovoru sa potrebitom obitelji osigurali nabavu perilice za rublje i nekoliko paketa higijenskih potrepština.

Nakon primopredaje stroja i nadasve vrlo ugodnog druženja sa članovima obitelji koje smo posjetili, na povratku u Zagreb kratko smo obišli spomen park 156. brigade u sklopu koje je postavljen izvrstan postav na temu Domovinskog rata što nam je skorašnja tema izložbe „Hrvatska vojska i policija u mjerilu – od Domovinskog rata do danas“.

Prikupljene fotografije zasigurno će biti od velike koristi i pomoći našim članovima koji ovih dana vrijedno rade na završavanju svojih maketarskih uradaka na temu.
Uskoro kreće priprema i treće akcije, pa pozivamo sve članove kluba kao i ostale ljude dobre volje da nam se pridruže u istoj.
Isto tako ovim putem posebno se zahvaljujemo DVD-u Zagreb za posudbu kombija kojim smo uspješno prevezli robu i opremu potrebitoj obitelji u Glini.