Dan poslije,

Iako je fešta trajala do ranih jutarnjih sati, obveze organizatora moraju se odraditi do kraja bez obzira na težinu drugoga dana. Rano jutarnjim brifingom na prvoj kavi i delicijama iz obližnje pekare započela je odrada trećega dana CK.

Prvi dio radne skupine krenuo je put škole na završno pospremanje dvorane i školskih prostora. Ovim putem još jednom se posebno zahvaljujemo OŠ Matko Laginja, svom tehničkom osoblju, nastavnicima i posebno gosp. Božidaru Bilaferu, ravnatelju škole, koji su nam omogućili korištenje škole i školskih prostorija puna tri dana, čime smo uvježbali mogućnost organiziranja manifestacije na tražena dva dana.

Osim dobre volje i ruku naših članova, ovim putem zahvaljujemo se i tvrtkama “EMTRA PROMET j.d.o” i “CRONIP d.o.o.” za pružene uslugu kombi prijevoza, koji su nam uistinu pomogli oko same organizacije ali i realizacije iste.

Drugi dio naše ekipe pojačan sastavom članica iz udruge ULJUP BELLA zaduženih za turističko razgledavanje grada dočekao je naše goste g. Jimeneza i g. Ibaneza koji su zajedno krenuli u razgledavanje centra grada. Naše prijateljice iz BELLE pripremile su vrlo atraktivnu turističku rutu, prepunu vrlo interesantnim informacijama,  a sve praćeno na  španjolskom govornom području čime su naši gosti ostali vrlo ugodno iznenađeni.

Obilaskom dijela Donjeg i Gornjeg grada u kojemu se nalaze neke od najbitnijih građevina vezanih za gradsku i Hrvatsku povijest završio je odlazak naših gostiju i prijatelja.

Završnim slikanjem za klupsku razglednicu te riječima zahvale naših gostiju prema organizatorima, kao i najavi ponovnog dolaska u Hrvatsku i na CK, oprostili smo se od naših prijatelja i zaželjeli im sretan i siguran povratak kući.